Despre noi

 




Firma SODERO SERE srl. cu sediul in municipiul Deva este o firma specializata pe activitatea de productie sere si solarii de toate tipurile .Societatea produce toate tipurile solarii simple,incepand cu solarii mici pina la sere complexe complet automatizate. 

In ultimul timp datorita cresterii populatiei, hrana devine o resursa din ce in ce mai pretioasa,productia de legume si plante in sere si solarii ocupand un rol din ce in ce mai important in agricultura. 
Productia de legume in camp este supusa factorilor naturali care pericliteaza adeseori productia agricola sau o degradeaza. 

Cererea de legume proaspete tot timpul anului pe piata interna depaseste foarte mult capacitatea de productie interna atat in camp cat si in solarii si sere. Din aceasta cauza cererea interna se bazeaza in mare masura pe legume aduse prin import. 
Cresterea productiei interne de legume in sere va asigura calitatea legumelor si cantitatile necesare atat pentru consumul intern, cat si pentru export. 

Este cunoscut faptul ca 80% din suprafata agricola a Romaniei apartine micilor proprietari, care sunt interesati sa-si valorifice intensiv terenurile agricole.
Pentru construirea unor sere noi, moderne, este necesara o solutie adecvata fermelor private actuale. 
In vederea satisfacerii cat mai optime a cerintelor clientilor nostri, s-a infiintat societatea comerciala SODERO SERE srl Deva . 

Societatea se adreseaza atat profesionistilor din sectorul productiei de legume in mediu controlat si protejat, cat si celor care doresc sa isi cultive legume in sere si solarii pentru acoperirea necesitatilor proprii. 
Pe baza experientei noastre in domeniu, specialistii nostri va vor pune la dispozitie cele mai adecvate solutii pentru afacerea dvs., in domeniul cultivarii plantelor in sere si solarii. 

Venim in intampinarea beneficiarilor nostri cu proiectarea si executia serelor, la pachet, inclusiv echipamente auxiliare ca statii meteo asistate de calculator,sisteme automate de fertirigare, sisteme umbrire, sisteme palisare, sisteme incalzire etc.